Diario de actualidad de la comarca de La Safor/Valencia


Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 07 de diciembre de 2017

UN TOTAL D'11 EMPRESES ES PRESENTEN A LA LICITACIÓ DE LA ROTONDA D'ACCÉS AL POLÍGON ALCODAR

• Tal com es va anunciar el passat 15 de setembre, hui ha finalitzat el termini de presentació de mercantils que vullguen optar a la construcció de la nova rotonda que donarà accés al polígon Alcodar. Un procés obert i gestionat des de l'Ajuntament de Gandia al qual s'han presentat 11 empreses.

D'aquesta manera, el govern de la ciutat continua treballant per resoldre una reivindicació històrica dels empresaris del polígon i l'execució serà possible gràcies a les gestions realitzes en la present legislatura i que ha aconseguit recuperar un conveni de l'any 2007, rescatant d'aquesta manera una inversió de 706.000 €.

L'Ajuntament de Gandia va encarregar al coordinador general d'Urbanisme, Vicent Mascarell i l'actual cap del Servei de Planificació Urbanística, Josep Blasco, la represa de les converses amb el Ministeri al qual van proposar noves actuacions que permeteren invertir el romanent pendent d'aplicar, com ha acabat succeint.

En el cas d'aquest treball, no només es contempla la construcció de la rotonda. El projecte també contempla un vial per a vianants i ciclistes que connectarà amb el barri de Santa Anna, millorant d'aquesta manera la mobilitat i continuant amb el procés de convertir Gandia en una ciutat que cada vegada aporte més facilitats a tots els ciutadans que es traslladen a peu o amb bicicleta al polígon Alcodar.

· Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com. 
· Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
· Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.